what are world if their only for good times

har haft en trevlig dag med mina vänner på stan. ätit glass på nyöppnade ben&jerrys glassbar & inhandlat lite saker som ni kan få se imorgon, för nu vill jag bara krypa ner hos petter som ligger i min säng och kolla film. ursäkta att bloggen är så extremt tråkig, men vill blogga mer när designen är färdig, om ett liiitet tag alltså! 
lägger in några snabba bilder jag tog innan skolan imorse!




reflections and thoughts

På senaste tiden har jag tänkt så himla mycket på döden och på livet efter. Döden och allt sånt är väl något som finns runtomkring oss hela tiden egentligen, men slutet av 2010 & början av 2011 har det varit för mycket om sånt. För mycket folk i min närhet och runt omkring mig har dött eller blivit svårt sjuka. Det är så himla jobbigt med sånt här. Jag har aldrig under mitt liv varit speciellt rädd för döden eller att blik svårt sjuk osv, men nu helt plötsligt är jag livrädd. Jag är så rädd att något ska hända och att jag aldrig ska få se dagsljuset mer. Tanken på det får mig nästan att börja gråta, att vi alla någon gång måste lämna jorden för att fara iväg någon annanstanns, men vart?
Jag har så himla mycket tankar kring ämnet döden. Jag skulle vilja kunna prata med min farmor och farfar som försvann från livet för ca 6 år sedan och bara få fråga en hel massa frågor, allt från hur det känns att veta att man snart kommer dö, ifall man är trött, till vart dom bor/är just nu.
Jag har börjat leva i nuet, inte vänta med spännande saker tills imorgon, utan göra dom idag. Man vet aldrig vad som kan hända imorgon, så varför inte bara leva? 
Ni har säkert hörtalas om Chris Medina som var med i American Idol 2010 men tyvärr åkte ut. Han har ju en riktig hemsk erfarenhet han måste leva med livet ut. Hans fru och han skulle gifta sig, de var så kära och hade hela livet framför sig. Men helt plötsligt förändrades alla drömmar & framtida planer till ingenting. Hans fru var med i en olycka och sitter nu i rullstol utan att kunna prata, gå och kommer knappt ihåg nånting. Hur hanterar han det liksom?
Jag tänker inte slösa bort mina dagar längre, det tycker inte jag någonannan heller ska göra.
Man lever bara en gång, den gången ska man ta vara på!

Emelie Johansson

i'll forever keep my angel loved

hej på er! har inte suttit vid datorn i helgen, ni förstår jag måste också ta en paus från datan ibland.
har varit med min pojkvän i helgen och träffat massa folk osv. men igår var jag med johanna på kvällen & vi gick på bio och såg "hur många lingon finns det i världen". världens roligaste film, rekomenderar den så jävla starkt! fyfan har inte skrattat så på länge! 
ligger i sängen och har gjort hela förmiddagen. har beställt lite smycken & senilkedjor härifrån. det är en bloggare som gör egna smycken och dom är så himla fina, blir kär i alla! hehe.
ska storstäda mitt rum nu.. kul söndag liksom...ha en bra dag kära vänner!

ps. glöm inte att ställa fram klockan idag! klockan ställdes ju fram en timme inatt! ;)


fyfaaan vad jag saknar mitt långa hår. hatar mitt hår nu juu :(

tindra


söta jag och söta tindra, hihi <3

question - answer

Anna om i hope i hunt you in every dream:
Kan inte du lägga upp en bild på hur ditt hår blev? snälla :D


Svar: jo visst det kan jag göra. vart inte ett dugg nöjd det vart för kort och så ska jag slinga om nån gång i veckan, eftersom det knappt syns att jag slingat det blont.
lägger in en jättedålig bild nu eftersom jag är hos johan nu :) lägger in bra bild imorgon :)

i hope i hunt you in every dream

är typ helt cp glad helt plötsligt, vill bara hoppa runt i huset o sjunga typ! haha jävla dum i huve man är.
den här helgen kommer bli bästa på länge känner jag på mig! imorgon blir jag blond o kort lugg, hehe avslöjade det men aja, och på fredag ska jag till lindö med patricia o träffa johan & cb, och på lördag ska jag på bio med älskade johanna! fyfan vad kuul livet är idag :D 



question - answer

Sofie om you got me burning, your sexy firefighter!:
Tror jag oxå såg den snygga brandmannen! :o :D

Svar: haha fan vad nice! funderade på o bränna ner mitt hus i det ögonblicket, bara för att liksom (a) hehe

we gotta work on the floor

hej på er! la inte in outfit bild som jag sa, men jag är ju som jag är, orkade inte... haha
kom till skolan lite senare idag för lite saker som hände i morse oså.. blää på järnbrist
när jag kom så hade vi estet(bild & slöjd), haha och jag madde o amanda hade finger målning, haha så jävla kul, saknar att va 2 år igen alltså! efter det hade vi idrott, va väl sidådär då.
resten av dagen har tillbringats på espresso house med två riktiga snyggingar! 
nu ska jag ta ett bad och ha lite ansiktsmask o grejer, kan va skönt så där ibland. och imorgon ska jag ju färga håret o klippa mej.. hmm spännande va? ;)



dåliga mobil bilder, men på bilden längst ner ser ni min teckning. visst
ser den faktiskt ut lite som värsta konstverket? ;)

question - answer

Anonym om mobilbloggning!:
vad menar du med att du ska klara dig utan "honom"? är det petter du menar och slut mellan dig och petter??? ni är ju det gulligaste paret mina ögon skådat

Svar: ja, jag tyckte också att vi var ganska så söta tillsammans faktiskt. men saker och ting förändrats och tyvärr så slutar oftast inte kärlekssagor som man kan önska att de gjorde..
vi får se vad som händer i framtiden sen, men som sagt jag är ju bara 16 år än så länge!

mobilbloggning!

hejsan på er! kör på mobilbloggning lite. ligger i soffan o tänker över lite saker.. aja jag ska klara mig bra utan han nu, ärligt! har iallafall haft en trevlig dag med mina kära vänner! ska ta och duscha nu och sen locka håret tills imorgon. lägger in dagens outfit sen när jag orkar sätta på datan! :)

you got me burning, your sexy firefighter!

sitter i skolan nu och brandlarmet gick förut så vi var tvugna att springa ut o va ute dö länge o de va cp kallt :( fast så dåligt var det inte för jag och alida spanade in en riktigt jävla snygg brandman, ouff så snygg, hehehe
nu måste jag plugga för jag ska ha redovisning nästa vecka & nationella prov i no i eftermiddag vilket betyder labb! nice dag det här kommer bli! återkommer senare ikväll :D

hellre träffar jag dig aldrig mer & tar den risken

hej mina kära vänner!
sitter på mammas & pappas data nu och ska kolla sista biten av ullared nu.
när jag satt i duschen förut så fick jag en jävla massa sms o tänkte bara, vad nu liksom? jo då visar det sig att jag har varit med på tv i ullared!! o herregud säger jag bara.. helt osminkad o sjuk var jag den där dagen... ska kolla hur jag ser ut på tv sen när det kommer upp på tv5play för jag missade ju de på tv :( haha illa...

jag är riktigt glad just nu, ser fram emot dom här dagarna då jag ska träffa min bästis imorgon & på onsdag träffa saknade linnea & samt snyggpatricia & fredag kanske johan! :D
nu börjar det så måste dra mig till tv:n! haha...!


kör på en söt bild på mig o lille agnes

you appear just like a dream to me now

hej igen!
ingen bloggning this weekend pga att jag har levt livet! haha ne men kan berätta lite kort vad jag gjort.
i fredags så vart det riktigt chill hos danne med han petter, jasse, niklas och angelica. vi rökte vattenpipa och kollade film och så. sen sov jag och petter över hos danne & jasse. ingen sömn den natten vill jag bara påpeka!
i lördags vart det bara att vara hemma, kolla film o svulla med älskling, riktigt skönt med hemmakvällar ibland.
idag åkte vi ut till svärtinge till danne och jasse och haha vi grillade faktiskt! var så jävla underbart väder så vi satt ute för första gången i år och åt mat, härligt!
nu är jag o petter hemma och ska duscha och sen sova, skola imorn. fyfan säger jag bara!


bild på mig och jasse idag när vi åt, tyvärr försvann solen precis när
vi skulle äta!

saknar min älsklings sofia <3

i let my kingdom wait

förlåt för dålig uppdatering, har bara legat hemma och sovit hela dagen men sen när jag mådde lite bättre runt 5 så drog jag mig till stan och träffade madde och moster. blev en ny bikini o inget mer. är på så jävla dåligt humör just nu, pappa åker till thailand om 2 veckor fick jag veta nyss o jag får inte följa med, o jag har ingen jävla utomlandsresa bokad i sommar, kläderna/jackan jag skulle beställa från hm nyss är slut, mitt comviq går ut ikväll o jag har inga pengar på mobilen, faaaan vad allt suger just nuuu!!!! bläää
kanske bloggar imorn o lägger in outfit och visar bikinin oså, får se. hoppas jag är på bra humör då... NEJ JUSTE JAG SKA JU TILL TANDLÄKARN IMORN OCKSÅ OCH SÅ SKA DEN DÄR JÄKLA ÄCKLIGA SNÖN KOMMA TILLBAKA, JIPPIII VAD KUL LIVET ÄR JUST NU!!!!

bild från idag på stan, så där glad är jag inte egentigen, bara så ni vet


question - answer

Anonym om JeaneBlush:
Hej, för det första sjukt söt på bilden! :)
Men jag undrar bara en sak, har du tagit navelpiercing nu och isåfall kan du inte lägga upp en bild på bloggen då?

Svar: man tackar!
nej jag tog ju aldrig navel piercing tyvärr, för det blir för tajt till sommaren. kommer kanske inte få bada förrän i juli och så vet man ju aldrig om det händer nått så man inte kan bada på hela sommaren. och nu blev jag ju sjuk med, så navelpiercingen får vänta tills efter sommaren direkt!
om jag hade tagit navelpiercing hade jag självklart lagt upp de på bloggen! :)

from the magazins to the stars

måste först säga tack för alkoholtipsen om royal white night! då fick jag svar på de! :)

är jättesjuk idag, känns som jag har influensa eller nått. och så har ju vi nationella prov idag också och det missar jag med... vaknade hos petter imorse och han tog hand om mej, tänkte sova vidare hos han medans han är i skolan, men jag tycker det är läskigt o va själv i hans hus så jag åkte hem, hehe (a)
dricker honungsvatten och laddar ner filmer är vad jag gör just nu, ska sova lite med nu o döö lite tänkte jag. har fan inte varit sjuk sen jag operera mej! :(

nu ska  ni få se lite bilder från spexfotot som vi tog igår! vi var alla
figurer i shrek, jag var drottningen :)






JeaneBlush

klickade hem världens sötaste jumpsuit för 2 dagar sedan från märket JeaneBlush. fick hem idag, och ärligt jag är helt föräldkad i denna söta skapelse! haha! men det ser ut som en liiten klänning men under är det shorts! finns också på nelly och finns även i vit färg, men jag valde marinblå pga att vit blir smutsig så lätt! 
kommer lätt bli favvo plagget i sommar!!




the king of dreams

hejsan på er! idag har det varit en riiiktig slappdag för min del! gick upp runt halv 2 och åt frukost och sen gick jag och la mej och somna om till klockan 3, haha snacka om att slösa bort hela dagen! men fixade mig lite fort och sedan åkte jag och mamma till maxi och shoppade lite. 
hann även beställa en jätte gullig jumpsuit som ser ut som en liten klänning innan vi åkte till maxi!
nu väntar jag på petter som kommer hit om ett tag, vi ska bara mysa och kolla film o sånt hela kvällen, det var så länge sen jag träffade honom! hörs imorgon! :)


slarvig och tråkig söndagsoutfit!

köpte den här söta jumpsuiten! så jäkla fin!

melodifestivalen 2011

om lite mindre än en timme är det finalen av melodifestivalen. har bara kollat på 1 delfinal & sen andra chansen. så vet inte så jättemycket vilka som är med i finalen osv. men jag hoppas att eric saade - popular eller danny - in the club dels för att eric och danny har ett jävligt bra utseende, eller faktiskt the playtones - the king vinner, för man måste tänka logiskt och då tror jag att de här tre slår bäst internationellt. haha hoppas inte på ett fiasko som förra året då anna bergendahl vann melodifestivalen..
rösta rätt nu ikväll allihopa där ute!




questions - answers

Anonym om from the first kiss:
Kan inte du ha en frågestund, där man kan fråga dig om vad man vill och så svarar du på alla!?♥

Svar: jo det kan jag väl, jag har ju haft 2 styckna så kanske är dags snart. men det får bli någon gång nästa vecka isåfall! :)


elsa
om oh my god!:
hur får du dina ögonbryn så där fina ? gör du nått speciellt med dom? :o

Svar: måste väl först säga tack så mycket! ärligt så bryr jag mig inte så mycket om mina ögonbryn! nopprar emellan ögonbrynen när det behövs, kanske nån gång i veckan eller så.
jag har aldrig nopprat runt om ögonbrynen utan tycker dom är bra som dom är det, så det är väl bara en naturlig sak på mig så har tyvärr inget tips eller något.
men tack igen! :)


oh my god!

hejhej! länge sen jag skrev nu.. har bara inte orkat suttit vid datan när det är så underbart väder ute som det varit ett tag nu!
har hängt med vänner och bara tagit det lugnt när jag inte bloggat.

måste bara fråga, ni har väl hört om det som hände i japan igår? hur läskigt är inte det liksom? känner på mig att 2012 så kommer nog inte jorden att existera längre, helt ärligt! jag och pappa satt och tittade på filmer och intervjuver och bilder från japan på BBC news & CCN news, man fattar det bara inte ju!! tänk om det skulle kunna bli så här :O

nej nu ska jag göra iordning mig och sen dra mig till stan och inhandla lite nödvändiga prylar, får se vad som händer senare ikväll, för jag känner mej lite halvt sjuk :(



bilder från igår eller nått tror jag, haha! :)

from the first kiss

sitter i äckliga skolan nu och har matteee. världens tråkigaste ämne, anyway ska göra ett gammalt nationellt prov och träna tills dom nya nationella proven är!
är cpcpglad idag, hihihihi. ska träffa bästis efter skolan o mysa omkring på stan eller nått


inte så ny bild, men outfit bild kommer ikväll! :)

royal white night

har glömt och berätta om en biljett jag köpte för mer än en vecka sedan till royal white night! hur nice är inte det då? vi blir typ 10 pers som ska först ha förfest hos en kompis o sen vidare till den här festen eller vad man ska säga! ååh gud kan inte vänta! hela denna dag som festen är har jag oich mina vänner planerat väldigt väl! kommer bli en grym kväll!


the sun is fun

hej kära vänner! så skönt med lite värme och sol idag tycker jag! men nu helt plötsligt försvann den :( tråkigt!
har hunnit städa mitt rum på 20 min, hihi nu är de mys här inne.
skolan idag har inte vart mer än dö kul! i slutet så hade vi idrott och då dansade hiphop av nått slag! haha så jävla kul att hela klassen även läraren låg på golvet o garva åt casper! haha söte cappe!
nu kommer väl petter så får vi se hur de går... 
skriver ikväll igen! :)


dagens klädsel
svarta jeans, linnet jag köpte igår, kavajen jag köpte igår och en stor 
mysig halsduk!

invigde även mina nya vita converse i vårenvädret!

all i ever wanted

Anonym om keep on stuttering:
du är så sjukt vacker emelie, det är så sjukt att världen har fått fram en så vacker tjej som du.

ååh ni får mej verkligen o le med era kommentarer alltså! blir så himla glad, ni är så gulliga! tack för att ni får mig på bättre humör!!

question - answer

Anonym om keep on stuttering:
gud så fin du var på bilden ! 
vart är skjortan ifrån som du har på bilen ? :)

Svar: tack så mycket, gulligt :)
skjortan är från ginatricot, har haft den ganska så länge så tyvärr tror jag inte den finns kvar :(
snälla skriv naaaamn, roligare o veta vad ni heter! :)

keep on stuttering

är hemma nu från en runda på stan med min bästis.
är faktiskt ganska stolt över mej själv att jag klarade att ta mig upp ur sängen idag och att jag var stark nog att hantera halva skoldagen iallfall.
blev shopping sen som jag sa. just nu sitter jag och längtar till alla jävla fester jag är bjuden på under våren, jommer bli så jäkla nice, leva livet bara! lyssnar även på älskade eric saade, han är ju bara för snygg, typ dör lite halvt varje gång jag ser honom!
tänkte ta ett bad nu och ta hand om mej själv för en gångs skull tänke jag. så ha en bra kväll gott folk!


så här såg jag ut idag

skjorta - H&M

linne med krage & knappar - ginatricot

spets bh utan band - bikbok

i'm afraid that this is the end

att livet är så orättvist ibland. man tror så himla rätt och bra om person, och i själva verket så visar det sig att denär en riktig idiot. är helt jävla förkrossad, mitt hjärta är i 1000 bitar. det här är så hemskt, när man verkligen gör allt för en person och bara får skit tillbaka.
nae nu ska jag inte skriva mer om det här, ville bara att ni skulle veta ifall jag bloggar dåligt eller gör emo inlägg lite då & då.


all we got is heartache and pain

sitter i soffan och lyssnar på massa sköna låtar och tittar lite på top model samtidigt. min kusin slutar jobbet kl 4 och då drar jag mej till stan. dagen idag har varit så jävla bra, mina underbara vänner får mej på bra humör efter lite saker som hände igår! sen va de en dööö söt gubbe på våran skola idag som har vart med i andra världskriget o han berätta massa om de, så sjukt jäkla spännande!
är lite nervös nu också för att imogon följer patricia med mej till lucky 7 och då ska jag pierca naveln, hihi om jag vågar.. 


att slå tillbaka är det inte värt

vaknade ganska så sent idag med min älskling bredvid mig. vi låg i sängen dölänge. sen när vi väl gick upp så åt vi världens frukost och gjorde fruktsallad o grejer, hehe
sen har vi bara segat hela dagen, inte gjort ett skit, ganska skönt faktiskt.. han drog väl ifrån mig runt 6. nu ska jag duscha och locka håret o fixa naglar o sånt som behövs tills imorgon.
ska spänna äckliga tandställningen imorgon också, tror jag bara vill döö nuuu, blää :(




and i'm in pieces, only you can fix me

har bara ett ord att säga om min kväll igår alltså, AWSOME! hade så sjuukt kul, älskar mina vänner, hihi! <3
nu är jag hemma iallfall och nu blir det en myskväll med familjen och melodifestivalen, det var länge sen! ha en bra kväll gott folk! ♥

haha fick en kommentar förut som var "imitation av luis vuitton?" om min nya väska från spanien.
och mitt svar på det är, haha ja det är ingen äkta väska? vafan ska man ha en äkta för när den oäkta ser exakt likadan ut? jag älskar min nya väska, oavsett om det är äkta eller inte ;) patetisk kommentar!



let's get it started

nu är det fredag och jag och patricia är så jääkla snygga nu efter 2 timmars fix, haha! ae men idag fyller min lilla vän robin 19 år så nu blir det partyyy ;) ha en så sjuukt bra kväll för det ska jag ha! bloggar inatt nån gång eller imorgon, det märks ♥ 



i don't mind if you don't mind

har varit en jävligt seg dag idag. hatar skolaaan. va hos tandläkaren o fixa tandställningen också, ska dit på måndag och spänna hela. hade så jävla ont idag så jag gick hem och sov efter lunch.
sen vid typ 5 drog jag till min lille vän robin och chilla där och köpte biljetter till royal white night, kommer bli så niice! nu är jag hemma och petter är här, han ska sova här med och nu ska jag ätaaaaa.


baby, you were wrong

sitter här och lyssnar på fefe dobsons album på spotify. fan hon är ju helt grym! rekomenderar er att lyssna på henne. mina favolåtar med henne är ghost, stuttering & can't breathe.
nog om de nu. har gjort popcorn och nu väntar det att mysa ner mej i sängen o titta på jackass 3. det har jag verkligen längtat efter hela dagen, för jag har varit så sjukt seg idag & haft värsta mensvärken :( usch!
ha en bra kväll people :)


i get you when i'm popular

nu visar de jag köpte i spanien. inte världens bästa bilder menmen..
hihi titta vad brun jag är också!









sen den den här nyckelringen är ett hjärta som jag delar med petter,
det står I LOVE YOU i båda hjärthalvorna. + en tröja till petter + en
svart plånbok med en silvrig kant & spänne.

cp pms inlägg, ångesten kommer!!

nu har mamma tjatat jättemånga gånger att jag ska sova för vi ska ju upp tidigt imorgon till flyget. men ärligt nu kommer ångesten, jag vill inte åka hem helt plötsligt. vill inte lämna värmen, klimatet, maten osv... vill vara kvar här.. usch vad jobbigt, är på cp pms humör nu också. älskar luddes sköldpadda, gråter nästan när jag tänker på att jag måste lämna lillplutten, lille padde, naaaw.
ne emo inlägg haha ska sova nu o sen kommer jag hem till sverige runt 5 och då ska jag till petter direkt så bloggar nog senare på kvällen. blääää livet är tråkigt ibland, haha...


haha naaw sötpadde, kärleeek! o min näsa är väl mindre söt, ihop-
tryckt..
RSS 2.0