me, me and just me



julia johansson

Jag och min syrra var ute cch fotade lite i våran mysiga trädgård när det blev lite fint väder igen efter regnet. Så jävla snygg syster man har då! Hehe ja ibland då när jag får bestämma...




kuki muki återkomsten

Det är massor som har frågat mig vad rubriken "kuki muki" menas. Haha kan bara säga att det var nått riktigt äckligt men ändå gott "godis?" som Sofia hade med sig som var ifrån Riga tror jag? Här har ni en bild på det. 
Det är typ som ostbågar doppade i kolasås eller nått? Haha ae fyfan...


sometimes it is enough with only one

Hejsan! Somnade runt halv 5 igår. Har vänt på mitt dygn helt alltså.. Vaknade runt 1 och gick ut och solade direkt. Har blivit ganska så brun nu iallafall. Ska sola ett liiitet tag till sen ska jag kolla på en film jag inte sett klart än. Och sen ska jag börja fixa mig för kvällens planer. Hörs senare med dagens outfit!

Inte speciellt nya bilder, men dom duger för stunden


linnea källström

tycker att ni ska ta och kolla in min ur snygga älskade vän linneas blogg. jag älskar min tjeja så mycket! ♥


it's quiet in my room and i still hear your annoying voice

hej kära vänner!
jag och linnea träffade christian och koffe förut och dom drog med oss till några tjockisar som hade lite folk där, haha så jääävla random! sen kom mamama o hämtade oss o nu ligger jag här i sängen, småpratar lite med teo i telefonen och äter polkagris, hehe muuums. ska sova snart för är sjuukt trött! höres imorgon babes!


bild på nya myströjan & mina nya ringar från style by tyra

question - answer

Anonym om baby i can feel your halo:
hallå verkligen inget taskigt menat nu! men du har gått ner i vikt sen du var tillsammans med petter va? du ser as mycket smalare ut än förut, inget illa menat som jag skrev över för du har jättefin kropp!!! :)

Svar: Haha o herregud jag tycker inte att det märks såå mycket på utsidan som på insidan.. Men ja jag har gått ner ett x-antal kilon, hehe. Känner mej som en heeelt ny människa ska jag säga, känner mej nyttigare o snyggare typ på nått sätt, haha sjukt.. Men ja, that's it. Hehe.




i want you and me under my stars

sitter hos becca med henne och linnea och gosar. nån eve skulle komma snart också. vi sitter o skriver en hatbok, det är vädligt trevligt tycker jaaag. hehe. 



would i make it better with the lights turned on?

Sitter här i soffan i min fina blåa snobben tröja, hehehe. Har precis sminkat mig klart och ska snart börja fixa håret. Sen drar jag mig till min kusin för kl 6 ska jag, min kusin & hennes kille kolla på ifk! Haha jag på en fotbolssmatch liksom, vad fan händer? Haha! Hörs senare! 

Haha oj, tröjan ser helt missfärgad ut uppe vid kanten, läskigt!

baby i can feel your halo


i'd swore that i'm never gonna fall again. but every rule i had you breaking, and it's a risk that i'm taking. i'm standing in the light of your halo now.

boy, just chillin'

Kom hem för en stund sedan, myser i min nya blåa tjockiströja jag haffade på bikbok för endast 79 kr, kostade egentligen 299! siiick!!
Så jävla ovärd dag, haha! Satt i kön till style by tyra öppningen i 3 timmar(!!!!), och var en av dom typ 30 första bara för att de 100 första skulle få en goodiebag. sen när endast en timme var kvar så var det sjuuukt många som trängde sig så hamnade ganska långt bak tyvärr. Så hann inte kapa mig en goodiebag innan dom tog slut, faan!
Men köpte 2 ringar jag kan visa på bild tillsammans med tröjan imorgon! Och träffade även en hel bunt med underbrara tjejer, och träffade även ursnygga Tyra och Angelica Blick! Höjdpunkten idag!






super stolt

drar till stan nu med linn o maggie o myser runt! sen blir det style by tyra eventet med patricia o sofia! hörs senare! ♥



just more love of you

chillar här i sängen med världens sexigaste brud, ohh. vet inte vad vi ska göra härnäst, kanske kolla nån film eller så, hehe. hörs imorgon babes ♥




all i want is to mess around

Tjenaa! Har haft en riktigt trevlig dag på stan och inhandlat en ny skjorta & ett linne och makeup. Lägger in bild på skjortan och linnet typ när jag har tid och ork, hehe lat tjej. 
Ska äta min favoritmat mamma gjort nu, pasta & kycklig i massor av pesto. Så gooott! Sen drar jag till Linn för lite mys osååå. Sover där så blir kanske bara ett litet inlägg senare med. Ha det bra så länge!


Bilder på hur jag ser ut idag och lite bilder jag Jasse & Sofia tog igår
kväll/natt!





kuki muki

Lägger in lite nu bilder som jag och älsklings Sofia tog förut. Nu blir det film mys med Sofia & Jasse.










det är inne att vara ute - mobilbloggning

Hej vänner! Sitter på fräcka fröken med Linnea och äter just nu glass. Cecilia var här förut och gjorde oss sällskap ett tag, riktigt trevligt! Ska hem strax och fixa lite för sen kommer min saknade Sofia! Bloggar mer när jag kommer hem och lägger in dagens outfit :)

read my lips

Heeej. Fan vad trött jag ääär. Eller? Nae vet inte.. Men var lite allmänt nere förut oså, tror det är för att jag har pms elllller så är det för att jag slutat med mina tabletter nu, (äntligeeen). Blev mycket gladare efter att jag pratat med mina fina vänner som alltid får mej att bli en solstråle igen. Tänkte gå och göra mej en nattmacka nu, hehe i'm starving! Sen ska jag krypa ner i min myse säng. Bloggar imorgon innan jag träffar min linnea så vi hörs imorgon!
Säger godnatt med 2 helt random och halvcrazy bilder ♥



question - answer

Anonym om question - answer top 3 worlds hottiest people:
varför kan du inte svara på fråga om petter? ;o

Svar: Jag antar att det var du som frågade om jag ångrar att jag nånsin varit tillsammans med Petter. Och det här är sista frågan någonsin jag tänker svara på om Petter för han är liksom "in my past" nu. Men nej jag ångrar ingenting, man ska aldrig ångra någonting som en gång gjort en lycklig.

think we kissed but i forgot

hej på er!
jag och patricia gick upp runt halv 1 idag, åt lite frukost och sen gick vi faktiskt och solade! gud så skönt det var. hih måste fuska lite nu innan spanien ju.. 
patricia drog för typ 1 timme sen och jag skulle egentligen träffat linnea ett tag och fikat lite på stan, men hon hann inte för hon skulle sjunga eller ja öva eller nått, så ska träffa min babe imorgon istället!
nu ska jag göra mig iordning klart sen tar jag bussen till svärtinge. vi höres!


hehe mys med patricias söt-katt

i'll never gonna wait for you in the end

sitter hos viktor med patricia och han nu. jag och patricia ska snart träffa cb robin o linus o dissa vicke, hihi.
bloggar imorgon för kommer hem sent inatt. puss!

wihoo!

kan ni gissa vad jag och mamma gjorde nyss?? vi bokade en resa till spanien. kommner ni ihåg när jag var i spanien och åkte skidor sist så var den en annan familj med? ska bo hos dom i torrevieja i nästan 2 veckor, alltså åker jag helt själv! åker den 6 augusti och kommer hem den 17, lagom till augustifesten! gud vad skönt det ska bli att komma bort ett tag och bara tänka på mig själv! men kommer ju sakna patricia o alla mina kära vänner, blä på det. men kommer ju iallafall ha tillgång till data! :D wihooo vad jag längtar!


för jag kan göra det som ingen gjort


baby om det ändå var så enkelt

sitter här i mitt dödligt kalla rum i min onepiece o pratar med gulle teo i telefonen. men nu ska han tydligen sovaa :( så ska sätta på nån bra film o krypa ner i sängen och försöka sova jag med. är faktiskt ganska så trött juu, dåligt :(
godnatt kära vänner! hörs imorgon! ♥



question - answer top 3 worlds hottiest people

Mimmi om newkid - jag gråter bara i regnet:
kan inte du göra en top3 lista eller nått liknande på dom snyggaste killarna och tjejerna i världen enligt dig? :D

Svar: Yey vilken rolig fråga! Här har du min top 3 lista på snyggaste killar och tjejer i världen!





godmorgon - mobilbloggning

hej vänner! ligger i sängen med min älsklings patricia och hon sover så gulligt så då tänkte jag att jag kunde passa på att mobilblogga lite. igår vart det en jättemysig kväll med bästis, sånt som man behöver ibland, umgås med en riktig vän.. vi åt pannkakor och annat gott och kollade på tv till 2 inatt, sen somnade vi så skönt! såg även att jag fått en jätterolig kommentar nyss jag tänkte svara på senare! :D ska väcka pattan nu så vi kan äta "frukost"! later babes!

newkid - jag gråter bara i regnet



Helt galet vad den här låten är bra. Och killen som sjunger ska vi inte tala om, mmh vad snygg!

BILDBOMB


















säg mig baby, varför vill du stå med mig i regnet?

i learned to live half alive

Vaknade kvart i 7 imorse av att alarmet ringde. Begav mig till tandisen, spände tandställningen som nu förövrigt gör dödligt ont. Kom hem vid halv 9 och somnade så gott bredvid min Patricia igen. Hon drog ungefär vid 11 tror jag, var inte helt vaken.. Men hon skulle på Willes mammas begravning, älskade Wille..!
Nu ska jag ta och börja fixa mig, duscha och lite så för att sedan sätta mej på bussen till krokek. Sover hos min bästis inatt och vet inte vad vi ska göra, men kanske gör en mobilbloggning senare  ikväll!
Kika även in imorgon runt 12 för då slänger jag upp en bildbomb med bilder från Stockholm och lite annat jag gjort under dessa dagar! See ya!


Haha måste bara säga en rolig sak. Det är sjuuukt många personer som frågat om
jag och fridisen min är tvillingar/syskon. Haha är vi verkligen så lika?

i wish that i had missed the first time that we kissed

hej på er!
skulle blogga igår egentligen, började skriva ett inlägg men sen hörde jag och patricia värsta åskan och såg massa blixtar så då vågade vi inte ha på datorn..
hade iallafall en så jäävla rolig kväll igår alltså, helt sjukt vad jag mår bra nu!! ååh lycklig-tjej :D
var på veronica maggio igår med helt underbara människor! träffade så mycket nytt underbart folk igår med, även massor med gamla vänner. kan ju säga att hela stans ungdomar var i stan igår, haha jävlar vad folk det var!






i'm so happy and you know why

hej sötisar! är ledsen att jag inte bloggat, hah men jag lever livet, och då ligger datan på sista plats tyvärrr. funderar på att börja blogga på devote då det finns en app som man kan blogga från, blogg.se har ju ingen jävla app så man kan lägga in bilder osv.. ett bra altenativ kanske?

vill bara meddelada att dessa dagar har livet varit på topp och jag mår så in-i-helvete bra!! sitter hos min linnea nu och vi tar massa asfula bilder och myser. vi har varit hos mimmi ikväll och ätit massa gott och kollat film.
vi ska äta melon nu och sen ta en promenad såhär klockan 1 en söndagskväll!
bloggar och lägger in bilder från sthlm så fort jag kommer hem, har inte ens klivit in i mitt eget hus på 3 dagar, 4 snart.. illa men vafan lever livet ju!




i bet you wish that you could catch me again

godmorgon, haha eller ja..
jag o frida går omkring i sovtröja och snälltrosor fortfarande..
igår var vi ett riktigt härligt gäng hos elin, sjukt roligt!
sen var jag och frida tvugna o gå hem... haha neejjj
lägger in bilderna från stockholm och det jag köpte imorgon eller nått, för åker inte hem idag för ikväll ska vi fira tobbe med lite partyy, niice.
ha en bra dag! hörs imorn :)


i bilen till stockholm - mobilbloggning

sitter i bilen med min cp tjuriga familj och bästis frida påväg till stockholm. hur jävla taggad som helst att snart gå på grönan o haffa killar med frida! haha! kommer inte ha tillgång till internet förutom mobilbloggning tills på fredag! sorry för att jag uppdaterat så dåligt, blir bättring när jag kommer hem! ha det bra :)

question - answer

mee :) om your not like the others:
Har du piercing i tungan? :)

Svar: Nej det har jag inte. Tycker det är sjukt snyggt på vissa, synd att jag själv inte skulle passa i det :(




you lost the love i loved the most

tjaaa. inte bloggat på ett tag nu pga igår så var jag och tältade med massa folk! gud så mysigt det var!! ligga där med världens bästa vänner på rad under massa sovsäckar på ett berg och titta på elden och vattnet!
jag och patricia tog 6.18 bussen hem och när jag kom hem somnade jag direkt och vaknade runt 2, så skönt!

nu ska jag börja fixa mig och sen träffa linnea! ha en bra dag!








i'm too strong for you now



who do you think you are?
runnin' round leaving scars
collecting your jar of hearts
and tearing love apart

let's think about our future - mobilbloggning

hej kära vänner! sitter i soffan hos petter(inte mitt ex!!), med frida, han och henke. vi kollar på zombieland och äter pizza, hihi. jag och frida och henke sover även här, myys! bloggar mer imorgon! :)

it's a little bit too late now - mobilbloggning

godmorgon! eller hehe ja, förmiddag.. vaknade med min bästis bredvid mig, och nu ligger vi och tittar på barnprogram! haha. ska snart upp och fixa oss oså sen får vi se vad vi gör idag! see ya!

black & white

nu kommer frida och hennes familj och hämtar mej vilken minut som helst! sen ikväll ska vi träffa lite roligt folk i krokek och bara ta det lugnt! idag är jag så lycklig, har haft ett leende på läpparna hela dagen! låg ute i trädgården förut på hängmattan och lyssnade bla på lars winnerbäck, då insåg jag verkligen hur bra jag mår, har inte mått så här bra på jättelänge, och det vet ju ni med.. åh vad jag uppskattar livet nu!






your not like the others

förlåt, förlåt & förlåt att jag inte bloggade igår! vaknade runt 12 och vid 2 så fikade jag i stan med mina fina linnea & patricia, och kom hem vid 6 med patricia och då började vi fixa oss, så hann verkligen inte ens sätta på datorn igår!

var på fest i lindö igår med dö härligt folk, mår som man förtjänar idag då.. men fasan vad roligt vi hade!
patricia och jag kom hem till mej typ vid 3 eller vad klockan var.. haha noll koll.
somnade nästan direkt. och nu har min lilla ängel åkt hem!
ska städa rummet nu och fixa mig sen kommer fridas familj och hämtar mej, dom kommer nämnligen hem från danmark idag! har saknar min bästis massor <3







question - answer

Anonym om nothing will ever come between us:
hur lång är du? du ser as lång ut :o smal kropp med :)

Svar: Tack så mycket! :) Jag är 1.67, skulle faktiskt vilja vara kortare! :o
Fick en fråga om vad jag vägde också, hatar egentligen att berätta min vikt för folk, för det är liksom min sak. Men jag väger nästan 50 kilo. Nu vet ni!

question - answer

Tessan om i wanna be your victim, ready for a punishment:
kan inte du göra en videoblogg nångång? :D


Svar: Haha nja jag tror faktiskt inte det. Det är verkligen inte min grej. Haha verkar jätte pinsamt att stå och prata med sig själv i en spegel och spela in, haha. Inte min grej det där alltså :)

question - answer

Anonym om hälsa till satan, vi hörs:
har kollat igenom hela din blogg nu, och jag undrar vad som hände mellan dig och hon patrisia. är ni aldrig längre, vad hände mellan er sånna fall. skulle va jätte tacksam med svar.


Svar: Jag ska vara ärlig nu, jag ska säga precis som det är, och det är ganska illa faktiskt..
Jag och patricia tappade kontakten helt de 2 sista månaderna jag var tillsammans med Petter. Om jag ska vara riktigt ärlig förlorade jag kontakten med nästan alla mina vänner. Jag blev en ny drygare person, som ingen av mina gamla vänner kände igen och ville umgås med. Det var bara Petter, Petter & Petter i min hjärna. När jag och Petter gjorde slut, förändrades precis allting. Jag insåg att jag inte varit den där glada personen jag var innan. Jag har nu fått tillbaka kontakten med sjukt mycket vänner jag inte snackat med på jag vet inte hur länge! Jag och Patricia har blivit jätte bra vänner igen och pratar nästan varje dag och träffas så ofta vi har tid! Jag är så glad att jag har insett vilken dålig vän jag var när jag var tillsammans med Petter sista tiden! 

Jag säger en sak nu som alla borde ta till sig och lyssna på, för jag vet verkligen vad som händer annars! Ta aldrig eran pojk/flickvän före era kompisar! Även om det känns bäst och mysigast att vara med pojk/flickvännen jämt och ständigt så förlorar man på det i längden!


icecream baby - mobilbloggning

hej vänner! sitter på halvars och äter glass med johanna, mys! har fått några frågor jag tänkte svara på lite senare ikväll när jag kommer hem. när vi ätit upp glassen ska vi hem till johanna och se nån harry potter grej på tv. Later!

question - answer

Anonym om let you know that you're always lovely:
plattar du ditt hår varje dag eller är det själv rakt? älskar ditt hår och din blonda färg! du passar jättebra i det!

Svar: Tack så jätte mycket!! Efter jag duschat så blåser jag det, sen behöver jag bara platta topparna lite just då, sen inget mer dagen efter, så mitt hår är ganska så självrakt! :)

i wanna be your victim, ready for a punishment

hej på er! har precis städat klart rummer och fixat klart mig själv! så nu drar jag till johanna så får vi se vad denna vackra dag/kväll har att erbjuda oss! 

så här ser jag ut idag



nothing will ever come between us

hemma från lillsjön nu. haha jävla marcus som kastade i mej i vattnet, dum pojke det där, fast ändå världens finaste barndomsvän, hihi <3
ska kolla på en film snart tänkte jag och se om jag kan sova, ska vara duktig att inte sova bort hela dagen imorgon så måste lägga mej och sova skapligt idag! ska vara hos johanna kl 2 har jag bestämt! får se hur det går...









let you know that you're always lovely

bikinin är på så nu drar jag först till affären och köper massa godis och läsk, sen lillsjön! latero babes!



världens bästa kusse <3

grattis världens bästa kusin på 20 års dagen! love u ♥


i'll be there when you're insecure

hejsan på er kära vänner!
vaknade för en stund sedan och ska sminka mej liiite, sen bara slappa framför tv:n. klockan kvart i 6 så tar jag bussen till åby för att sedan bege mig till lillsjön för massa mys och bad med ett stort härligt gäng kompisar.
åh vilken nice kväll det här kommer att bli! allt är så bra just nu!
massa bilder kommer ikväll!




nu är jag 2 ton lättare än vad jag vart förut

Jag ligger o myser i sängen, är så jävla trött. Ska till moster sen runt 6 och äta osånt med familjen. Sen efter det, då blir det festligheter med lite härligt folk i ljunga! Kommer bli super kul!
Ha en bra dag! ♥





jag hoppas att du får leva med det resten av ditt liv - mobilbloggning

sitter på bussen nu från smedby där jag sov inatt. bussen är bombaderad av tanter, haha känner att jag inte riktigt passar in här nu alltså.. hehe. bloggar mer sen när jag kommer hem istället, ska en sväng förbi Ungdomsmottagningen också och hämta ut nya p-piller :)vi hörs latero!

GLÖM INTE ATT RÖSTA NU! :)

vill bara påminna er om att jag skulle bli jättetacksam om ni
röstade på min klänning här nedanför! Tack till de som redan röstat!
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

just when i felt like give it up on us, you turned around and give me one last touch

hej people!
sitter och lägger till massa kontakter till min iphone, jävligt segt ska jag tala om. men lyssnar på california king bed - rihanna så lite bättre blir det ju! :)
tänkte jag skulle ta och äta frukost och ta mej en dusch för att sedan bege mej ut i det tråkiga vädret och träffa mina bästa vicke & lowe! sover förmodligen över med dom ikväll, så får se om det blir någon uppdatering mer idag.
annars får ni ha en toppen dag! :)


and i took his heart

sitter o myser i min mysiga onepiece hemma just nu och har precis laddat ner en hel del filmer jag tänkte se nu och förhoppningsvis somna till någon. är så sjukt sugen på glass med nu och så har vi ingen hemma :(
ska be massa vänner vara social på sms nu med så jag inte bara ligger där o kollar på film själv för det hatar jag.. ;o
puss och godnatt mina kära vänner! 

UPDATE: haha fuck life, nu sa teo att han jonte o tobias kommer o träffar mej, nooo min plan för ikväll får inte bli förstörd!! :(





oh, girls just wanna have fun

hejsaaan.
är helt speedad just nu, vet ejj varför :(
min kusin duschar just nu så då passar jag på att ta massa söta cam bilder, hihihi
ska hem snart tänkte jag, men varje gång jag tänker att jag väl ska ha en lugnt kväll hemma får jag alltid sån ångest och drar ut och träffar folk istället, men ska försöka hålla mej inne ikväll för jag är trött idag :(





question - answer

Vera om new nails:
Nej fett fina! :D Gjort själv eller på salong? <3


Svar: Tack gumman! Haha tro det eller ej men det är ett par vanliga lösnaglar som man köper i affär.. Min kompis Patricia är super duktig på att fixa och styla så hon gjorde så att dom ser helt äkta ut! :) <3

rösta på min klänning! :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

the award goes to you for the best liar of the world

sitter här nu med jennie. vi har lite gäster här hemma just nu, trevligt trevligt.
snart kommer min kusin hit också, så ska hon och jag åka och hyra film sen ikväll och mysa framför tv:n med massa onyttigheter... inte bra emelie.. haha jag som försöker hålla mig i bikini form.. 
kan inte skriva så mycket, ska vara social mot mina gäster. så vi hörs imorgon istället! :) sorry för den dåliga uppdateringen, men blir lätt så nu när jag aldrig sitter vid datan, men ska försöka mobilblogga mer när min iphone 4 bebis funkar.
ha en bra kväll ♥

så här ser jag ut just nu!

new nails



your body is in my head

hejsan! 
orkat inte bloggat idag pga jag och patricia vaknade vid halv 2, och då hade linn redan dragit hem tydligen för hon låg inte i sängen med oss.. :O
sedan dess har vi bara fixat oss och jag har blivit ägare till en iphone 4, bättre sent än aldrig, aight?
ikväll blir det lite ljunga-häng med lite ljunga-folk, haha
lägger in bild imorgon på mina fina älsklings-naglar, hihi


här kommer lite bilder jag och pattan tog förut!




RSS 2.0