nu är jag 2 ton lättare än vad jag vart förut

Jag ligger o myser i sängen, är så jävla trött. Ska till moster sen runt 6 och äta osånt med familjen. Sen efter det, då blir det festligheter med lite härligt folk i ljunga! Kommer bli super kul!
Ha en bra dag! ♥





Kommentarer
Postat av: Zeinab

Hej på dig!

Jag såg att du hade en fråga i Mikaelas blogg, den här 15 åriga mamman. Jag ska besvara frågan för att hon kommer aldrig att svara ,jag har en iphone så jag kan. Man behöver ingen app.

Men för dig ska du gå in på blogg.se sen klickar du på skapa inlägg. det kommer inte att gå att skriva men klicka på html och sen tryck klar eller färdig utan att du har skrivit något bara sådär tryck på färdigt eller klart, eller vad det står där. jag kommer inte ihåg exakt i huvudet för att jag bloggar just nu i myshowroom, det var förlängesen jag bloggade i blogg.se

Men i alla fall när du tryckt färdigt på html så kommer det gå att skriva vanligt på inläggen. Men det är i alla fall lättare att blogga med sin iphone om man har myshowroom.se för det är lättare där. I blogg.se så är det svårare. Jag bloggar från min iphone typ alltid och det är super lätt man bara loggar in och klicka på skapa inlägg då det kommer ut. Hoppas att du förstod om du inte gjorde det, kika in i min blogg och skriv bara en kommentar. Ha det bra

2011-07-06 @ 02:11:24
URL: http://zeinab.myshowroom.se
Postat av: Zeinab

aha oj det var konstigt. Men andra bloggar har inga appar tror jag. För jag behöver ingen app jag har sparat min användarnamn och lösenordet i min iphone så det är bara att logga in. Inga problem. Men det här med app är det första gången jag hört talas om.

Varsågod. Hoppas du har en fortsatt trevlig dag :)

Ha det bra :)

2011-07-06 @ 13:23:24
URL: http://zeinab.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0